Vi tar oss an alla slags projekt

- Från det minsta bygget till det största bygget.

Väster Bygg är mest verksamma inom Tanum, Grebbestad och Strömstad.

Vi bygger norra Bohuslän

Kontakta ossHyr utrustning

Nybyggnation

Låt oss projektleda ditt drömhus

Bra samarbete bygger på förtroenden som konstant bekräftas, på löften som ständigt infrias och på ett slutresultat som gärna överträffar högt ställda kvalitetsmål. Vi på Väster Bygg strävar efter att levererar praktiska och kostnadseffektiva lösningar på all vår nyproduktion. Det är med stolthet vi ser tillbaka på den utveckling vi haft under åren och det stora förtroende vi får för det helhetskoncept vi erbjuder.

Vi driver alla projekt med egna projektledare och personal med hög kompetens inom våra specialområden. På det sättet kan vi garantera ett starkt engagemang bakom varje beslut och genomförande, och tillsammans med dig leverera rätt kundupplevelse.

För oss är ett gott slutresultat bara början på ett långt samarbete.

Reparation

Vi förstår kundens problem och löser reparationen både smärtfritt och effektivt

När oturen är framme och ditt hem drabbas av vattenläckage eller andra problem är det viktigt att reparationen går smidigt. Vi har erfarenhet av att arbeta i andras hem och vet hur viktigt det är att hålla ordning på arbetsplatsen för att underlätta för dig som kund. Vi håller dig informerad under processen så att du kan känna kontroll under hela projektet. Vi driver alla projekt med egna projektledare och personal med hög kompetens inom våra specialområden. Så vi har alltid kontroll över vem som arbetar i din bostad. Med vår personal kan vi garantera ett starkt engagemang bakom varje beslut och genomförande, och tillsammans med dig leverera rätt kundupplevelse. För oss är ett gott slutresultat bara början på ett långt samarbete.

Tillbyggnattion

Till- och ombyggnation

Bra samarbete bygger på förtroenden som konstant bekräftas, på löften som ständigt infrias och på ett slutresultat som gärna överträffar högt ställda kvalitetsmål.
Vi på Väster Bygg strävar för att levererar praktiska och kostnadseffektiva lösningar på alla lösningar vid kundernas önskemål gällande tillbyggnation som ombyggnad, såväl inom den kommersiella som den privata sektorn. Tack vare vårt helhetskoncept och storlek kan du som kund lämna över totalansvaret till oss.
Vi driver alla projekt med egna projektledare och personal med hög kompetens inom våra specialområden. På det sättet kan vi garantera ett starkt engagemang bakom varje beslut och genomförande, och tillsammans med dig leverera rätt kundupplevelse. För oss är ett gott slutresultat bara början på ett långt samarbete.