Nybyggnation

Låt oss projektleda ditt drömhus

Bra samarbete bygger på förtroenden som konstant bekräftas, på löften som ständigt infrias och på ett slutresultat som gärna överträffar högt ställda kvalitetsmål. Vi på Väster Bygg strävar efter att levererar praktiska och kostnadseffektiva lösningar på all vår nyproduktion.

Varje hem vi bygger är en investering i framtiden. Skapat för att överträffa dina förväntningar med moderna bekvämligheter och en tidlös design.

Det är med stolthet vi ser tillbaka på den utveckling vi haft under åren och det stora förtroende vi får för det helhetskoncept vi erbjuder.

Vi driver alla projekt med egna projektledare och personal med hög kompetens inom våra specialområden. På det sättet kan vi garantera ett starkt engagemang bakom varje beslut och genomförande, och tillsammans med dig leverera rätt kundupplevelse.

För oss är ett gott slutresultat bara början på ett långt samarbete.

Använd dig av ROT-avdraget

Utnyttja ROT-avdraget, som är en förmånlig skattesubvention för arbetskostnader, för att göra dina renoverings- och ombyggnadsprojekt mer prisvärda och kostnadseffektiva. Med ROT-avdraget kan du dra av en del av arbetskostnaderna från din skatt och få ett bättre resultat till lägre kostnad.

Väster Bygg i Bohuslän AB

Vi är dina byggspecialister i mellersta och norra Bohuslän. Med fokus på hög kvalitet och kundens behov erbjuder vi ett uppskattat helhetskoncept med välutbildad personal och kompetenta underentreprenörer.

Om företaget

Om oss

Jobba hos oss

Kontakt

Greby Industrivägen 4B,
457 95 Grebbestad
0525-387 00
info@vasterbygg.com

Önskar du komma i kontakt med oss direkt?

Låt oss förverkliga dina visioner Väster bygg i Bohuslän AB