Reparation

Vi återställer funktionalitet och design.

När oturen är framme och ditt hem drabbas av vattenläckage eller andra problem är det viktigt att reparationen går smidigt. Vi har erfarenhet av att arbeta i andras hem och vet hur viktigt det är att hålla ordning på arbetsplatsen för att underlätta för dig som kund.

Vi förstår kundens problem och löser reparationen både smärtfritt och effektivt.

Vi håller dig informerad under processen så att du kan känna kontroll under hela projektet. Samtliga projekt drivs av egna projektledare och högkvalificerad personal inom våra specialområden. På så vis bibehåller vi kontrollen över arbetet i din bostad. Med vår personal kan vi säkerställa starkt engagemang i varje beslut och genomförande, och tillsammans med dig sträva efter att leverera den rätta kundupplevelsen.

Använd dig av ROT-avdraget

Utnyttja ROT-avdraget, som är en förmånlig skattesubvention för arbetskostnader, för att göra dina renoverings- och ombyggnadsprojekt mer prisvärda och kostnadseffektiva. Med ROT-avdraget kan du dra av en del av arbetskostnaderna från din skatt och få ett bättre resultat till lägre kostnad.

Väster Bygg i Bohuslän AB

Vi är dina byggspecialister i mellersta och norra Bohuslän. Med fokus på hög kvalitet och kundens behov erbjuder vi ett uppskattat helhetskoncept med välutbildad personal och kompetenta underentreprenörer.

Om företaget

Om oss

Jobba hos oss

Kontakt

Greby Industrivägen 4B,
457 95 Grebbestad
0525-387 00
info@vasterbygg.com

Önskar du komma i kontakt med oss direkt?

Låt oss förverkliga dina visioner Väster bygg i Bohuslän AB