Renovering

Vi förnyar och förbättrar.

Vår erfarna personal är specialiserad på renovering av alla typer av fastigheter, från små bostäder till stora kommersiella projekt. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras vision och önskemål, och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Där din vision möter vår expertis. Vi hjälper dig skapa hemmet du alltid drömt om.

Med noggrannhet och dedikation utför vi renoveringsarbeten av högsta kvalitet för att säkerställa att dina önskemål förverkligas. Utöver att erbjuda expertis inom renovering, tillhandahåller vi skräddarsydda lösningar som passar både din budget och din tidsram. Vi använder oss av högkvalitativa material och moderna tekniker för att säkerställa ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. 

Använd dig av ROT-avdraget

Utnyttja ROT-avdraget, som är en förmånlig skattesubvention för arbetskostnader, för att göra dina renoverings- och ombyggnadsprojekt mer prisvärda och kostnadseffektiva. Med ROT-avdraget kan du dra av en del av arbetskostnaderna från din skatt och få ett bättre resultat till lägre kostnad.

Väster Bygg i Bohuslän AB

Vi är dina byggspecialister i mellersta och norra Bohuslän. Med fokus på hög kvalitet och kundens behov erbjuder vi ett uppskattat helhetskoncept med välutbildad personal och kompetenta underentreprenörer.

Om företaget

Om oss

Jobba hos oss

Kontakt

Greby Industrivägen 4B,
457 95 Grebbestad
0525-387 00
info@vasterbygg.com

Önskar du komma i kontakt med oss direkt?

Låt oss förverkliga dina visioner Väster bygg i Bohuslän AB