Till- & Ombyggnation

Vi hjälper dig expandera möjligheterna.

Vi är experter på om- och tillbyggnationer och hjälper dig att förverkliga dina visioner för ditt hem eller din fastighet. Med vår erfarenhet och kompetens kan vi skapa praktiska och estetiskt tilltalande lösningar som passar dina behov och önskemål.

Ge ditt hem en ny dimension – anpassningsbara och kreativa lösningar för alla dina till- och ombyggnadsbehov.

Vår skickliga personal arbetar noggrant för att säkerställa att varje detalj i om- och tillbyggnadsprojektet utförs med hög kvalitet och precision. Vi tar oss an projekt av alla storlekar och ser till att varje arbete utförs enligt dina önskemål och behov. Med vårt fokus på att överträffa förväntningar strävar vi alltid efter att leverera resultat som både imponerar och håller hög standard.

Använd dig av ROT-avdraget

Utnyttja ROT-avdraget, som är en förmånlig skattesubvention för arbetskostnader, för att göra dina renoverings- och ombyggnadsprojekt mer prisvärda och kostnadseffektiva. Med ROT-avdraget kan du dra av en del av arbetskostnaderna från din skatt och få ett bättre resultat till lägre kostnad.

Väster Bygg i Bohuslän AB

Vi är dina byggspecialister i mellersta och norra Bohuslän. Med fokus på hög kvalitet och kundens behov erbjuder vi ett uppskattat helhetskoncept med välutbildad personal och kompetenta underentreprenörer.

Om företaget

Om oss

Jobba hos oss

Kontakt

Greby Industrivägen 4B,
457 95 Grebbestad
0525-387 00
info@vasterbygg.com

Önskar du komma i kontakt med oss direkt?

Låt oss förverkliga dina visioner Väster bygg i Bohuslän AB